TastyBasics: gezonde basisingrediënten en minder koolhydraten

Wil jij gezonder eten, maar zie je door de bomen het bos niet meer? TastyBasics biedt oplossingen. Onze producten bevatten geen toegevoegde suikers en zijn rijk aan vezels. Doordat de ingrediënten met elkaar in balans zijn, vormen de producten van TastyBasics een gezondere keuze.

Van brood en groentetaartje tot huzarensalade en pannenkoekmix: TastyBasics biedt gezonde, smaakvolle alternatieven voor elk eetmoment. Bij de ontwikkeling gaat alle aandacht naar gezonde basisingrediënten en naar het verminderen van koolhydraten. TastyBasics producten zijn heel makkelijk te bereiden of zijn al kant-en-klaar.

In balans

Gezond eten doe je door voeding te eten met de juiste verhoudingen aan nutriënten, zoals eiwitten, koolhydraten, vezels, vetten en mineralen. Heel natuurlijk, zoals de natuur dit ooit heeft bedacht. In het eetpatroon van tegenwoordig zijn de nutriënten vaak niet meer in balans. Bij TastyBasics producten kloppen die verhoudingen wél. Hiermee bouw je verder aan een gezond leven. TastyBasics laat zien dat gezond eten niet saai of ingewikkeld is. Je hoeft geen raar dieet te volgen en kunt blijven genieten van lekker eten.

Natuurlijk

De juiste verhouding aan bouw- en brandstoffen zit automatisch in natuurlijke producten, zoals groente, fruit, noten en peulvruchten. Deze gebruiken we bij TastyBasics heel veel.

TastyBasics vermijdt:

  • toegevoegde suikers
  • koolhydraatrijke grondstoffen, zoals tarwe en aardappel

Hierdoor tref je in TastyBasics producten automatisch een grote reductie van koolhydraten aan (minstens 50 procent!). Dit levert enorm veel gezondheidsvoordelen op.

Verkrijgbaarheid

Op het kaartje hieronder ziet u welke Albert Heijn vestigingen het brood, crackers en mixen verkopen.

Laatste nieuws

Naar alle nieuws >>
geen banners gevonden

TastyBasics producten